Ara

Erbap kapsamında ilçe genelinde ingilizce yarışması yapılacaktır.
4.sınıf, 5, sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerimize duyurulur.

Atama Yapacak Öğretmenlerimizin Dikkatine !

Okulumuzun ulaşım bilgisime aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Ara

Resmi adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olan Yerli malı Haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli haftalardandır.

Ara

Erbap (Erzurum Başarıyı Arttırma Programı 2019-2023) kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  Mevlana  Haftası ile ilgili şiir, kompozisyon yarışması düzenlenmektedir.

Bilgilendirme toplantısı

Okulumuz Tübitak Bilim Fuarı Yürütücüsünün Dikkatine

Tüm Velilerimizin Dikkatine

2021 2022 Eğitim Öğretim yılı Bardakçı Ortaokulu veli toplantısı 1 Aralık 2021 Çarşamba günü okulumuzda tüm şubelerde yapılacaktır.

Kas

Sorumluluk bölgemizdeki İlçelerde bulunan Rehber ogretmeni olmayan okullardaki sınıf/branş öğretmenlerine yönelik LGS Sistemi konulu seminerimiz 09.11.2021 Salı Günü Saat 16.00"da Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir .

Kas

Gazi koşusu, ilk kez Türk Kurtuluş Savaşı yıllarında Ankara'daki at yarışlarını kendi himayesinde yaptıran Mustafa Kemal, 1927 yılında emir vererek Gazi Koşusu'nun düzenlenmesini istemiştir.1927 yılından itibaren her yıl düzenlenen Gazi Koşusu'nun en önemli özelliği, üç yaşlı safkan İngiliz taylarının yarış hayatlarında yalnız bir kere koşabilmeleridir. 1970 yılından beri Gazi Koşusu'nun kazananına heykeltıraş Doç. Dr. Şadi Çalık'ın eseri olan Atatürk'ün at üzerindeki som gümüşten heykeli verilmektedir.

Kas

"AFET VE FARKINDALIK EĞİTİMİ"

GÖREVİMİZ İYİLİK,

SANA İHTİYACIM VAR.

KANA İHTİYACIM VAR.

Nis

ERBAP (Erzurum Başarıyı Artırma Programı) kapsamında Temel Değerlerimizi anlatan e-içerikler oluşturmak için Çat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler arası e-içerik yarışması planlanmıştır. Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

"Hayatın İçindeki Müfredat"

"Her geçen gün bilgi ve deneyim hazinesi"