May

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen asrın felaketi olarak hafızalarımıza kazınan deprem felaketi için okulumuzca yardım kampanyası düzenlendi.

Toplanan bağışlarla deprem bölgesindeki okullarımıza kırtasiye malzemesi temin edilip koli haline getirilip deprem bölgesine gönderildi.

Mallarını gece ve gündüz, gizli ve açık olarak hayra sarf edenler için rableri nezdinde ecirleri vardır; onlar için ne korku olacak ne de üzüleceklerdir.

Bakara Suresi (274.Ayet)

Ekm

İlkokul öğrencilerimize, Ortaokul öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize Sağlık Okuryazarlığı ve Hijyen Eğitimini verdik.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 102. yılı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, geleceğimizin güvencesi çocuklara armağan ettiği  23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Nis

Çanakkale Marşı SözleriSönmeyecek Türkiyemde ocaklarGönderinden inmeyecek sancaklarHatıranı bütün millet kucaklar (2)Şehitlere kefen bezi biçilmezCan verilen topraktan vazgeçilmezGazi diyor: Çanakkale geçilmez!.. (2)Çanakkale geçilmez!.. (2)Geçilmez!.. Geçilemez!..Millet yurtsuz, bayrak öksüz olur mu?Ocak ıssız, vatan göksüz olur mu?Bugün bizsiz, yarın köksüz olur mu? (2)Şehitlere kefen bezi biçilmezCan verilen topraktan vazgeçilmezGazi diyor: Çanakkale geçilmez!.. (2)Çanakkale geçilmez!.. (2)Geçilmez!.. Geçilemez!..

Nis

Çocuk sevdiği zaman koşulsuz, içten ve en temiz duyguyla sever..
Tıpkı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü seven biz milyonlarca çocukları gibi...

Nis

"Küçük hanımlarküçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.

8/A sınıfı öğrencilermiz sınıf panosunu haırladılar.

Nis

ocuklar sizler, Türkiye' yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun."

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Vergi bilincini geliştiriyoruz.

Erbap kapsamında Vergi Bilinci Eğtimleri tamamlandı.

Şbt

Okulumuz okul öncesi öğrencileri Mavi Günü gerçekleştirdiler . Masmavi bir gün yaşayan öğrenciler rengi tanıyıp benimsediler.