Bardakcı Ortaokulu

BARDAKÇI MAH. BARDAKÇI KÜME EVLERİ NO 140 ÇAT / ERZURUM
Vizyon
Bilgi çağına uyum sağlayan, çağdaş teknolojiyi izleyen ve uygulayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milleti´nin değer yargılarını taşıyan; insana ve çevreye saygılı, özgüven sahibi, düşüncelerini özgürce ifade eden bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bardakcı Ortaokulu olarak; Bütün öğrencileri eğitim-öğretim sürecine dahil etmek, onları milli kültür ve ahlaki değerlerle donatmak, kendine, ailesine, ülkesine, tarihine, tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çalışan, üreten, doğayı sevip koruyan, temel düzeyde öğretimsel becerileri gerçekleştirebilen, kendini ifade edebilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, tutarlı, kararlı, paylaşımcı ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
Kütüphane Kitap Sayısı :930
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır. Eğitim öğretim faaliyetleri 08.40 - 15.20 saatleri arasında gerçekleşmektedir.
8.40-15.20
Köyden her gün 1 araba sabah Erzurum´a gitmekte akşamda geri dönmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzun öğretmenleri gidiş geliş yapmaktadır. Öğretmen servisi Çat merkez ve okul arasındadır. Gidiş gelişte problem yaşanmamaktadır.
Bardakcı Mahallesi Çat/ERZURUM
Okulumuz ilçe merkezine 15 il merkezine 52 km uzaklıktadır.
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI